Pečeňová kúra opraví vašu pečeň: Ako na ňu pre maximálny účinok?

Pečeň. Orgán, ktorý vo dne v noci pracuje na tom, aby odbúral z nášho tela toxíny, zaistil bezchybný metabolizmus, správne trávenie a detoxikáciu organizmu. I keď toho má na starosti toľko, často na pečeň zabúdame. A čo je horšie, svojím životným štýlom jej ešte ubližujeme. Je preto načase dopriať jej poriadnu vzpruhu. Vyskúšajte osvedčenú ozdravnú pečeňovú kúru!

Všetci tušíme, čo by sme mali robiť napríklad pre zdravé srdce. Ale úprimne – viete, ako môžete podporiť činnosť svojej pečene? A napadlo vám niekedy, prečo aj ona potrebuje poriadnu detoxikáciu? Detoxikačná kúra pre pečeň má svoje dôvody i osvedčené postupy, v ich centre stojí „opravár pečene“ – mocná bylinka menom Pestrec mariánsky. Prečo je práve on tým najlepším spojencom pre vašu pečeň, kedy po ňom siahnuť a ako vlastne Ostropestrecová pečeňová kúra prebieha a pomáha?

Než bude neskoro – pečeň nebolí

Pečeň, podobne ako rada iných orgánov v našom tele – nebolí, a tak nemáme mnoho možností sami odhaliť, že je s ňou niečo v neporiadku. To môžu definitívne potvrdiť až krvné testy u lekára. Tie ale často prichádzajú až v dobe, kedy je pečeň doslova na konci síl a začína predstavovať závažný zdravotný problém.

Ešte než sa tento orgán dostane do stavu, kedy musí nastúpiť odborná liečba, vysiela pečeň radu varovných signálov, ktoré znamenajú, že by sme jej mali venovať pozornosť. Patria k nim predovšetkým:

  • nevysvetliteľná únava,
  • bolesti hlavy,
  • podráždenosť bez zjavnej príčiny,
  • problémy so sústredením,
  • starosti s trávením,
  • nafúknuté brucho,
  • problémy s pleťou (pokožka bez iskry, akné),
  • oslabená imunita,
  • občasné pobolievanie pod pravými rebrami.

To všetko môžu byť prvé príznaky takzvanej stukovatenej pečene, ktorá je akýmsi predstupňom nebezpečnej cirhózy. Tento stav by sme rozhodne nemali brať na ľahkú váhu a mali by sme urýchlene nasadiť pečeňovú kúru.

Keď sami škodíme pečeni

Ako vlastne ku stukovateniu pečene (alebo steatóze) dochádza? Za týmto stavom by sme mali hľadať predovšetkým svoj vlastný životný štýl. Najviac sa na tomto životne dôležitom orgáne podpisuje:

  • alkohol,
  • fajčenie,
  • ťažká a tučná strava (fastfood, smažené jedlá, polotovary, potraviny obsahujúce konzervanty a inú „chémiu“ a pod.),
  • nadmiera cukru i umelých sladidiel (platí ako pre jedlá, tak pre nápoje),
  • nedostatok pohybu (tiež sedavá práca, práca na smeny …),
  • dlhodobé užívanie liekov (lieky samozrejme brať musíte, ale pamätajte na to, že dlhodobé užívanie pečeň zaťažuje a je dobré prospieť jej ozdravnou kúrou),
  • opakované výkyvy hmotnosti (jo-jo efekt v dôsledku drastických diét a následného priberania).

Len málokto z nás proti zdraviu svojej pečene nehreší. Dnešná uponáhľaná doba nahrávajúca sedavému zamestnaniu a rýchlemu jedlu niekde vo fast foodoch nám zrovna nepomáha. Čo teda môžeme urobiť?

Bylinná záchrana – opravár pečene Pestrec

Nielen z vyššie napísaného je jasné, že naša pečeň potrebuje raz za čas trochu tej starostlivosti a prevencie v podobe detoxikácie. Lenže toto slovo u mnohých ľudí vyvolá skôr zdesenie – predstavia si totiž týždne hladovania a prísneho režimu. Pokiaľ ste sa zarazili aj vy, máme pre vás dobrú správu. Pečeňová kúra je jednoduchá a nijak človeka neobmedzuje. V jej strede stojí bylinka s názvom Ostropestrec mariánsky. Tento liečivý druh bodliaku obsahuje Silymarín, súbor veľmi silných antioxidantov, ktoré sú základom pečeňovej kúry. Čo všetko Pestrec dokáže? Spoľahnúť sa môžete na:

  • detoxikáciu pečene,
  • regeneráciu tohto orgánu (zlepšenie stavu aj pri stukovatení pečene),
  • zlepšenie funkcie pečene ,
  • rýchlejšiu cestu k uzdraveniu v prípade ochorení pečene (žltačka, mononukleóza…),
  • detoxikáciu celého organizmu,
  • zlepšenie trávenia,
  • naštartovanie zdravého chudnutia.

Ako sa vlastne prejaví, že pečeň vďaka kúre začala ozdravný proces? Už po niekoľkých dňoch si budete môcť všimnúť, že:

  • máte viac energie,
  • lepšie spíte,
  • trávenie je pravidelné,
  • zlepšila sa vám pleť,
  • vaše telo je odolnejšie proti vírusom a pod.,
  • ste vyrovnanejší,
  • sa celkovo cítite lepšie na tele aj na duchu,
  • tieto pozitívne „príznaky“ si všimne i vaše okolie (hlavne pokiaľ vás niekto dlhšie nevidel).

Nie je bodliak ako bodliak – viem čo jem

Ako teda Pestrecovú kúru pre regeneráciu pečene začať? Predovšetkým tým, že si vyberiete skutočne kvalitný Ostropestrec vo forme, ktorá vám poskytne najvyššiu dávku antioxidantov a ďalších výhod. Pokiaľ začnete hľadať, zistíte, že na trhu existuje niekoľko podôb Ostropestrecových „preparátov“. Patria k nim čaje, tinktúry, tablety, oleje, rôzne „módne“ a často i viaczložkové prípravky v prášku, či vo forme kapsúl, alebo 100% prírodný drvený plod. A práve posledná menovaná forma tejto bylinky je pre vás najvýhodnejšia. Prečo?

Možno si hovoríte, že ostatné podoby Pestreca sú asi jednoduchšie na užívanie než práve rozdrvené plody. V istých situáciách to je možné, avšak v žiadnej z nich nenájdete Pestrec v jeho najčistejšej 100% prírodnej podobe a najvyššej koncentrácií. Behom výrobného procesu sa totiž rada živín vytratí, čo je škoda. Drvený plod od kvalitného dodávateľa je zárukou, že svojej pečeni dodáte maximum ozdravných látok. A to nie je všetko. Prečo tiež siahnuť po drvenom Ostropestreci od VášBylinkár.sk?

  • zákazníkmi overený dodávateľ z EU (vyhnete sa tak často pochybným produktom z Ázie, alebo východnej Európy nesplňujúcim EU normy)
  • vysoký obsah Silymarínu
  • bohatý na vlákninu (napomáha tráveniu, chudnutiu, čistí hrubé črevo od škodlivých nánosov)
  • istota čistých ingrediencii (viete, čo kupujete a čo jete)
  • výhodné sady pre Pestrecovú pečeňovú kúru
  • vzduchotesné, opätovne uzatvárateľné vrecká, vďaka ktorým nehrozí oxidácia (tiež sa vďaka jednozložkovému materiálu ľahko recyklujú)

Naši zákazníci nás často upozorňujú na rôzne viaczložkové prípravky v prášku alebo kapsliach určené k „regenerácii pečene“. Jednou z ich zložiek býva často aj Pestrec, ale v tak malom zastúpení, že pečeni určite pomôcť nedokáže. Tieto produkty síce často deklarujú výrobu v EU, avšak ich jednotlivé zložky zvyknú pochádzať z Ázie, kde sú omnoho benevolentnejšie normy pre rôzne kontaminujúce látky. Taký produkt pečeni prinajlepšom nepomôže, v horšom prípade jej dokonca ublíži (napríklad pre vysoký obsah pesticídov, alebo ťažkých kovov a pod.)

Priebeh ozdravnej kúry pre vašu pečeň

Ako vlastne pečeňová kúra s pomocou drveného plodu Pestreca vyzerá? Aby bol ozdravný proces kompletný, mali by ste pečeňovú kúru absolvovať po dobu 12 týždňov, ideálne 2-3 krát do roka. Ale nebojte, nebudete musieť upravovať svoj bežný režim! Proste budete užívať buď 4krát denne 1 čajovú lyžičku, alebo 2krát denne lyžičky dve, a to 45 minút pred jedlom či po ňom (prípadne hodinu, pokiaľ chcete konzumovať alkohol, mlieko alebo ťažko stráviteľné pokrmy). Behom prvých 10 dní sa odporúča zdvojnásobiť dávku Ostropestreca, aby bol účinok ozaj intenzívny a regeneračné procesy sa plne naštartovali.

Je to jednoduché – lyžičku plodu vložíte do úst a zapijete dostatočným množstvom vody. Drvené plody ale môžete pokojne zamiešať napríklad do jogurtu alebo džúsu (môže sa to, pretože sú ľahko stráviteľné). Skrátka ako vám to bude vyhovovať. Ostropestrec nemá žiadnu chuť, takže sa nemusíte báť, že si „pokazíte“ desiatu (niekomu vzdialene pripomína chuť orechov).

Dvanásť týždňov ku zdraviu s Pestrecom

A ako na ozdravnú kúru pre pečeň reaguje vaše telo? Zmeny k lepšiemu pocítite už po prvých dňoch!

Prvé 2 týždne

Štartuje detoxikácia a regenerácia pečene, ktorá začína odbúravať nahromadený tuk. Prvé zmeny zaznamenáte tiež na trávení – začína sa čistiť črevná stena, spravidelní sa vyprázdňovanie.

3. až 4. týždeň

Telo pokračuje v detoxikácii, vďaka zmenám v tráviacej sústave je schopné vstrebávať viac dôležitých živín. Zažijete prvý príval energie, naopak ustupujú bolesti hlavy a tiež únava.

6. týždeň

Zatiaľ čo vy vidíte prvé zmeny v zrkadle (problémy s pleťou ustupujú, pokožka je žiarivejšia, váš pohlaď má väčšiu „iskru“), účinky pečeňovej kúry z Pestreca sú po 6 týždňoch zjavné aj vo výsledkoch krvných testov, a to predovšetkým poklesom škodlivého cholesterolu.

8. až 11. týždeň

Detoxikácia pečene ide na plné obrátky, trávenie šľape ako hodinky. A vy máte mnohom lepšiu náladu, po nevysvetliteľnej únave, ktorá vás trápila pred začiatkom kúry, nie je ani stopy.

12. týždeň

Pečeň je regenerovaná a zbavená tuku, ozdravené trávenie umožňuje dokonalé vstrebávanie vitamínov, minerálov a ďalších dôležitých živín, krvné testy ukazujú hodnoty, za ktoré vás lekár iste pochváli. Mimochodom, tuku sa zbavila nielen vaša pečeň, ale aj vy ste prišli o niekoľko nadbytočných kilogramov. Vaša pokožka žiari zdravím, máte veľa energie a chuti do života.

Premýšľate, kedy s pečeňovou kúrou začať? Potom pre vás máme skvelý tip – ešte dnes! Zdravie máme len jedno a bez pečene sa naše telo nezaobíde. Tak smelo do toho, váš organizmus vám poďakuje!

Nepodceňujte liečivú silu prírody, presvedčte sa o blahodárnych účinkoch Pestreca Mariánskeho aj vy.

Ušetrite s vreckami ZADARMO, množstevnými zľavami, dopravou ZADARMO a akciovými až 270g XXL vreckami len do konca apríla!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *